saya disini

Friday, 4 October 2013

:: LASIK MATA BUKAN LASTIK ::


 nak buat ke tak nak?

nak?
tak nak?
nak?
tak nak?

Awal tahun hari tu buat general check up, rasa sangat-sangat mampu, dan berbaloi, nak dekat akhir tahun ni, dah tak rasa kemampuan terutamanya mental (takut/seram) . Bila fikir balik macam-macam boleh buat dengan duit lasik tu, tapi kalo fikir-fikir balik, kos contact lens, solution and spek every month pun sama je buat lasik, end up, aku tak payah pakai spek, tak payah bawak satu bag extra setiap kali balik kampung/kursus/overnight. Tak payah susah-susah kira life span contact lens, beli solution, belum masuk hilang/tumpah lagi, jimat kan? Hmmmm... nay or yay?

2 comments:

  1. Lasik mata tu kos die mahal sgt ke????

    ReplyDelete
    Replies
    1. average dalam rm4000++ , murah jgak kot, kalo calculate untuk penggunaan cermin mata setahun + contact lens sebulan x 12 bulan + Penjagaan contcs lens harga lebih kurang..murah la utk seumur hdup..:)

      Delete