saya disini

Friday, 4 October 2013

:: DONE ::



Maybe I just miss you,but this isn't love anymore.



It have been 4 days, it's like forever to wait, i should be happy, and more relax, i'm moving to the next chapter. Happiness.





Bismillahirrahmanirrahim... may Allah ease my journey. Amin

TABAH


:: LASIK MATA BUKAN LASTIK ::


 nak buat ke tak nak?

nak?
tak nak?
nak?
tak nak?

Awal tahun hari tu buat general check up, rasa sangat-sangat mampu, dan berbaloi, nak dekat akhir tahun ni, dah tak rasa kemampuan terutamanya mental (takut/seram) . Bila fikir balik macam-macam boleh buat dengan duit lasik tu, tapi kalo fikir-fikir balik, kos contact lens, solution and spek every month pun sama je buat lasik, end up, aku tak payah pakai spek, tak payah bawak satu bag extra setiap kali balik kampung/kursus/overnight. Tak payah susah-susah kira life span contact lens, beli solution, belum masuk hilang/tumpah lagi, jimat kan? Hmmmm... nay or yay?