saya disini

Thursday, 18 July 2013

:: JEM MACAM SAMURAI ::

Jem ni bukan jem makanan tu, ni jammed jalan, bayangkan la, dari tempat kerja ke rumah baru 15 minit, ko bayangkan, aku keluar kol 6 petang sampai sekarang (7ptg) aku kat atas jalan dalam kete update blog, hebat tak? Siap amik gambar, dengan shake and look around,  dah add pastu delete, hik hik hik...

Bosan sangat dok atas kereta ni, macam nak turun borak-borak dengan orang depan.. Boleh?..

Dah la bukak radio dengar iklan McD SAMURAI, terbayang -bayang, perut dah la lapar, dengan encik Polis macam bagus je. Angin aku, plisss la, kami dah tunggu jammed ni berjam, kau baru je sampai, boleh suh orang cepat, sabar, belajar sabar, tak kisah la bawak raja mana sekalipun, respect la. Dah la satu lane je bukak, jalan lubang-lubang, ko nak memarah suh cepat, derr, lu pakai harta kerajaan (duit rakyat) boleh la, nak langgar lubang besar lori pun, bukan lu bayar, cuba kereta kau sendiri, mesti kau nak slow, cuba ko suh driver raja tu bawa ROLLS ROYCE tu langgar lubang tu lelaju, ha ha ha..janji aku memang saja bawak slow, sebab orang depan bawak laju (TRITON kot) ko marah "dorehla (cepat) ", ni aku memang saja bawak slow,  (kene jugak) tapi aku tak kisah, aku tak puase, ha ha ha..

Ok2jalan cam nak clear, gua chow beteh

XOXO

No comments:

Post a Comment