saya disini

Tuesday, 3 July 2012

MATLAMAT UMUR 30


fikiran aku tak da la cam dalam citer melayu sekarang ni, suami nak kaya, hensem, bawak kete tak nak buatan malaysia, so, aku memang tak pernah mimpikan kehidupan macam itu, sebab aku taw tak da pun lelaki melayu macam tu, nama pun melayu an..an an?

senang je, aku punya matlamat, aku dah keje tetap ni, aku nak kawen, aku ada suami dan anak-anak, semua ni aku nak capai sebelum aku 30.

sekarang pun aku dah menyimpan untuk masa depan aku, especially anak-anak yang tak wujud tu, hahahaha, aku tak peduli , even abang pun tak taw pun simpanan aku, mak,kawan-kawan pun tak taw, sebab aku memang tak bagitau, Alhamdulillah, setakat ni, memang tak da sape tahu, hahahahaha..

Masa umur aku 30 tahun, aku harap aku dah berkhawin, ada anak 2 -3 orang, umur 35 aku pencen beranak nak kualiti time dengan family plak, aku ada sebijik kereta dan sebuah rumah serta simpanan aku simpan tu beranak pinak..amin~

huhuhu, nampak macam senang, tapi liku-liku yang aku lalu memang tak berdaya, tak larat langsung, seriously, ini je aku harapkan, melainkan aku kawen dengan orang Korea, kahkahkahkahkahkah..alamak..opsss, tak pe, abang aku tak bace pun, wakakakaka...
ok cukup,
bai

No comments:

Post a Comment