saya disini

Friday, 20 July 2012

FOREX : PRELAUNCHX



Keuntungan hari ini, saya baru je join, tapi kesahihan sebenarnya saya memang tak pasti, tapi kalo orang kata, ader rezeki kan?


Daftar FOREX percuma anda


sign up saja menggunakan link diatas, tak perlu keluarkan duit/modal yang kita tak pasti pulangannya, jadi sign up sementara free sehingga 28 Ogos 2012, lepas tu anda nak join kene bayar RM100, ha..free je kan, benda baik ni patut dikongsi, rezeki di bumi ALLAH ni.


tak rugi pun, sebab tak kuar duit waima satu sen pun, 5 minit je diperlukan, kalau tak berminat pun, boleh terminate account.

happy sign up.. ^_^

2 comments:

  1. dia pakai sistem apa? graph indicator tu gerak tak? biasanya graph boleh dibuka dekat mt4 je.. mana boleh bukak kt blog.. jgn marah sy tnya je..

    ReplyDelete