saya disini

Friday, 20 July 2012

FOREX : PRELAUNCHX



Keuntungan hari ini, saya baru je join, tapi kesahihan sebenarnya saya memang tak pasti, tapi kalo orang kata, ader rezeki kan?


Daftar FOREX percuma anda


sign up saja menggunakan link diatas, tak perlu keluarkan duit/modal yang kita tak pasti pulangannya, jadi sign up sementara free sehingga 28 Ogos 2012, lepas tu anda nak join kene bayar RM100, ha..free je kan, benda baik ni patut dikongsi, rezeki di bumi ALLAH ni.


tak rugi pun, sebab tak kuar duit waima satu sen pun, 5 minit je diperlukan, kalau tak berminat pun, boleh terminate account.

happy sign up.. ^_^

ISTERI


Telah ku siapkan satu daerah paling sunyi
Dalam hati ini untuk kau isi sebagai isteri
Untuk kau penuhi dengan kemuliaan seorang wanita
Untuk kau beri erti dengan kelembutan
Untuk kau hargai dengan kasih sayang

Ku ingin kau jadi wanita mulia

Yang tahu harga budi dan hati
Seorang lelaki bernama suami

Kerana engkau isteri

Ku ingin kau mengerti bahawa hidup ini
Tak semudah yang kita janjikan
Yang kita janjikan
Kerana kau isteriku

 

walaupun aku peminat tegar K-pop, tapi setiap kali aku dengar lagu ni, aku mesti rasa sayu, aku nak jadi isteri macam lelaki ni mintak.

korang paham tak?

tu je nak cakap, k bai.. 

Monday, 16 July 2012

PEMAAF

 sejujurnya, aku bukan lah pemaaf, aku diam tak bermaksud aku pemaaf, cuma aku nak diam, aku tak nak memekak-mekak, jadi aku diam, dan aku biarkan, walaupun orang minta maaf, entah, macam ade ego tinggi KLCC, huhu..

dan aku pun tak pernah minta maaf, terutama sekali dari KAU!

hahahaha.. 

Saturday, 14 July 2012

GANGSTER CELOP DAN HANIS ZALIKHA


 kemunculan pelakon baru Hanis Zalikha dalam filem GANGSTER CELOP, Hanis seorang blogger *rasanya semua blogger wajib dah kenal dia ni

tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia? hehe.. alhamdulillah, rezeki tu ada dimana-mana, jadi tahniah la kepada Hanis. penggembaraan filem ini pun dah bermula sabtu lalu selama 30 hari, sekitar Melaka dan Kuala Lumpur. Patutla, dah la Hanis tak update blog, sama la dengan mamanya Auntie Nani.

Kita nantikan kemunculan Hanis dalam filem ni.


Tuesday, 3 July 2012

MATLAMAT UMUR 30


fikiran aku tak da la cam dalam citer melayu sekarang ni, suami nak kaya, hensem, bawak kete tak nak buatan malaysia, so, aku memang tak pernah mimpikan kehidupan macam itu, sebab aku taw tak da pun lelaki melayu macam tu, nama pun melayu an..an an?

senang je, aku punya matlamat, aku dah keje tetap ni, aku nak kawen, aku ada suami dan anak-anak, semua ni aku nak capai sebelum aku 30.

sekarang pun aku dah menyimpan untuk masa depan aku, especially anak-anak yang tak wujud tu, hahahaha, aku tak peduli , even abang pun tak taw pun simpanan aku, mak,kawan-kawan pun tak taw, sebab aku memang tak bagitau, Alhamdulillah, setakat ni, memang tak da sape tahu, hahahahaha..

Masa umur aku 30 tahun, aku harap aku dah berkhawin, ada anak 2 -3 orang, umur 35 aku pencen beranak nak kualiti time dengan family plak, aku ada sebijik kereta dan sebuah rumah serta simpanan aku simpan tu beranak pinak..amin~

huhuhu, nampak macam senang, tapi liku-liku yang aku lalu memang tak berdaya, tak larat langsung, seriously, ini je aku harapkan, melainkan aku kawen dengan orang Korea, kahkahkahkahkahkah..alamak..opsss, tak pe, abang aku tak bace pun, wakakakaka...
ok cukup,
bai