saya disini

Tuesday, 22 November 2011

HARIMAU MUDA

 
game yang menyababkan penonton yang tak kuat semangat sakit jantung
terbaik la team harimau muda..
tak sia-sia jerit-jerit kuar anak tekak..
tak sia-sia salah jerit nama..hakhakhak..
KUNALAN...KUNA..KUNA..padahal nama orang tuh jelas lagi clear THAMIL..
hakhak..komfiden penting 
*selamat tgk kat rumah jer*



dulu aku memang fan bola, time2 sekolah la kan..
bukan bola yang ditengok, player bola tuh, siap hafal plak setiap player..fanatik sungguh, asal pasal bola pun boleh gado an, padahal, dorang kenal kita pun tak.ish..ish..ish..

bertahun tinggalkan pasal bola, sejak berpindah ke Negeri Sembilan, baru lah semangat bola tu datang, itu pun mengambil masa jugak, akibat pengaruh orang-orang sekeliling..tapi game final inilah yang sememangnya/sebenar-benarnya telah membawa semngat keBOLAan datang..
* paling sebenar, player harimau muda je*




tahniah MALAYSIA, walaupaun tak cuti, tak pe la..aku cuti kan buat keje..kui3..

No comments:

Post a Comment