saya disini

Friday, 22 July 2011

CEPAT, MUDAH DAN LAZAT

Dah tak da idea lak..time nak mandi bukan main mencurah-curah ke ladang gandum..dah duduk dpn ni..tak ada ape plak nak tulis/taip etc..~

sebab apa nak buat blog ea? blog lama lebih kepada orang-orang, ni sekarang konon-konon untuk diri sendiri , last2 untuk orang-orang jugak.hahaha..nevermind la..

nak tulis untuk gembira? time gembira tak kan la nak menaip..nama pun gembira an? ( ke aku je tak reti gembira menaip?)



keluarga pejabat yg bahagia


tunggu la mood bahagia datang..mood sekarang tak bahagia..

macam ni la muka aku, eh, bukan, macam ni la perasaan aku
korang rasa tak?



nak nangis ntah apa sebab, tapi rasa macam nak nangis, pernah rasa tak??? PERNAH TAK????!!!
*please angguk2 kan kepala anda*



aku rasa nak macam ni sekarang

macam giler, nangis pastu senyum, pastu nangis balik, senyum plak..ko suka tak aku macam ni???haha..huhu..

seksi tak? kah kah kah..

No comments:

Post a Comment