saya disini

Friday, 22 July 2011

CEPAT, MUDAH DAN LAZAT

Dah tak da idea lak..time nak mandi bukan main mencurah-curah ke ladang gandum..dah duduk dpn ni..tak ada ape plak nak tulis/taip etc..~

sebab apa nak buat blog ea? blog lama lebih kepada orang-orang, ni sekarang konon-konon untuk diri sendiri , last2 untuk orang-orang jugak.hahaha..nevermind la..

nak tulis untuk gembira? time gembira tak kan la nak menaip..nama pun gembira an? ( ke aku je tak reti gembira menaip?)



keluarga pejabat yg bahagia


tunggu la mood bahagia datang..mood sekarang tak bahagia..

macam ni la muka aku, eh, bukan, macam ni la perasaan aku
korang rasa tak?



nak nangis ntah apa sebab, tapi rasa macam nak nangis, pernah rasa tak??? PERNAH TAK????!!!
*please angguk2 kan kepala anda*



aku rasa nak macam ni sekarang

macam giler, nangis pastu senyum, pastu nangis balik, senyum plak..ko suka tak aku macam ni???haha..huhu..

seksi tak? kah kah kah..

Wednesday, 20 July 2011

SKINNY IN 5 DAYS!!!

oh yeah???

Many people already know it but lack the commitment and determination required to achieve the target.


Skinny people eat food but never overeat


''I feel like im not patient enough I want to lose all my excess weight in like a week and once ni see that I have only lost a pound with all my hard work I get discouraged. How do I train myself to stay positive that it will happen for me to lose weight''



often heard people membebel on their weight, surely we should be thankful with what is given. kadang2 slalu jugak rase kurang, tapi most of da time boleh terima lg. yang penting, jangan overweight sudah..(tapi rasa macam tue la) tsk..tsk..tsk..


I subscribe to this eDiets as a tengok2 sahaja, its fun just look at it, although not following, its kinda of therapy..hehe..but given very useful tips. So, what are you waiting, Subscribe now. Its also in eDiet Facebook . Like it now.

nanti boleh cantik macam ni






yeah! yeah! yeah!






mula2 macam ni





pastu hamek ko!


dia ni memang power la..





korang ikot la tips/petua sume tuh..kompem la..tapi kalo malam2 still carik nasi, ayam , daging.
kuar dating makan GCB plak. hahahahahahaha..SENGSARA!!!











Wednesday, 13 July 2011

JIWA

NAPE LA BLOG AKU NI MACAM NI DAH!!!

sape nak amik part time btolkan blik blog aku nie..???

adoiiii...makin hampas tol..

dah la..


malas nak btol kan..macam blog ape je..

nangis..~

Friday, 8 July 2011

tak selesa..!!!

tibe-tibe je rasa ni datang..

buat apa-apa pun xselesa..

kenapa rasa macam ni?

pernah juga rasa macam ni..adakah petanda sesuatu yang buruk akan terjadi?

MTV WORLD STAGE LIVE IN MALAYSIA !!!


Xpax is one of the proud sponsors of MTV World Stage Live in Malaysia 2011, the biggest and baddest outdoor concert featuring live performances from popular international, regional and local recording artists. Artists confirmed in the World Stage line up so far include one of the world’s most well-known rock bands, 30 Seconds to Mars and and local favourite Pop Shuvit. With names like these on board, you know it’s going to be an epic concert to remember!



WOW..WOW..WOW..!!!

APE NAK CAKAP LAGIII???

nak pergi tgk jugak..
ade 30 Seconds To Mars..pewittt...tapi kita mesti pergi sebab nak tengok POP SHUVIT..
sokong artis tempatan..mestila POP SHUVIT..perghhhhh!!!pastu nyanyi lagu seperti syurgamu macam aku duet sama POP SHUVIT la neh..!!phewww..~

kasi gegar i-City Shah Alam nanti..macam mane nak gegar??? jerit..jeritt..hahahaha..
join X-pax Angels..fewittt..aku dah..kam00oo bile lagi???
klik bawah ni untuk maklumat lanjut..go..go..go~
LOVE XPAX LOVE NUFFNANG