saya disini

Saturday, 26 February 2011

iPONG

Kali pertama aku beli handpone canggih ni , terus rembat satu, kau tau tak aku memang nak sangat iphone ni,selama ni aku pinjam opismate aku punye je..hehehhe..

Habis je induksi, aku gagahkan diri aku heret kawan aku pegi KUALA LUMPUR beb bawak RM2000 cash dalam beg..hahaha..sebab aku dah nekad nak sebijik, aku tak peduli dah buruk IPhone tuh, aku memang tekad nak satu, kau datang hembus nasihat pun masa tu, aku mampu bom kau..kahkahkahkah..

sampai je APPLE STORE, aku terus mintak iPHONE 4S 36GB kaler PUTIH!
hahahhaa..sampai kaunter bayar
cashier : sume sekali rm@&^*
(aku dengan selamber kodok kuarkan note RM50 40 keping)
cashier :  miss, u boleh guna kad kredit atau debit, tak payah susah-susah bawak duit manyak-manyak,nanti orang lagut.
(aku lupe la, aku taw nak beli je, aku ade debit kad, hahahahaha )
 aku : i saje nak bau duet ni, kekekekeke #malu

___________________________________________________________________________________

itu citer 2 bulan yang lalu, aku dah putus harap, Ipong hilang ntah kemana, sob..sob..sob...
sekarang aku dan belakberi je..huhhuhuhu..